A láthatatlan erotikus vértezet

"Nincs két egyforma nő. Sőt még egyetlen mindig ugyanolyan nő sincs, hiszen annyi átalakulásra képes: házi tündérből szexistennő tud lenni, vagy éppen határozott üzletasszonyból melegszívűédesanya. Ekkora változékonyságnál természetes, ha az is ezerféle van, ami akkor is tud finomságot, izgalmat, érzékiséget sugározni, ha senki sem látja: a fehérnemű.

Míg egy férfi kihúzza néhány bokszerrel is, egy nőnek nagy fehérneműs fiók kell, hogy minden helyzethez illően ki tudja választani, melyik alsóban, melltartóban képes a legjobb formáját hozni. Sokszor a legfeszítőbb kérdések egyike, milyen fehérneműben lehet valaki a legérzékibb, a legvonzóbb.

A férfiálmok gyengéd ellopása

Aki igazán tudni akarja, mivel hathat izgalmasan a párjára, az induljon felfedezőútra, és kérdezze ki ügyesen a partnerét. Legjobb, ha közös vásárlás alkalmával az kerül a kosárba, aminél a férfi szeme megcsillan. A férfiak ugyanis imádják, ha a nők az őízlésüknek megfelelő ruhába bújnak, nekik öltöznek. Ez vonzóbb, mint bármilyen vad vagy édesen helyes darab. Hogy mennyire így van, arról magukat a férfiakat kérdezték, és sokan azt nyilatkozták: a fehérnemű annyit takarjon, amennyit kell. Kedveltek voltak a teljesen egyszerű, hagyományos, egyszínű női alsók, az urak nem nagyon szeretik a csicsás, színes, tarka-barka fehérneműket. Nem nyerők a cirkuszba illő, túlzottan flitteres, szalagos, ékköves holmik, sem azok, amelyektől bonyolult megszabadulni. Többen vélik úgy, nagyon helyesen, hogy az alkat alapvetően meghatározza, mi az, ami jól néz ki egy nőn, és mi az, ami nem.

De ha a férfiak vágyálmaira hagyatkoznánk, sohasem tudnánk meg, milyen valójában a romantika, hiszen „amikor egy férfit megkérnek, határozza meg a romantika fogalmát, általában ilyen szavakat kapunk válaszul: titokzatosság, szerelmi kaland, érzékiség, fehérnemű, szenvedély és szex. Legalábbis Doug Fields, a téma egyik amerikai kutatója így tapasztalta. Vagyis bármennyire törekszik is a nő arra, hogy csipkés csodákkal csábítsa el a kiválasztottat, valójában a lovagokat a látvány csak addig érdekli, míg a csodacuccok alá elvezet."

Forrás:www.testor.hu