Ökopártiak, ezolányok, tabudöntögetők – mindenkinek van kínálat

 Az öltözék több mint egy egyszerű textil, mindig hordoz üzeneteket. Ha alul van, akkor is. A tudat, hogy mi van rajtunk, akkor is befolyásol, ha a holmit senki nem látja. Lehet, hogy valakinek az kell a belső elégedettséghez, hogy természetes anyagból készült darabokat visel, vagy éppen az ökológiai lábnyomát csökkenti. Ha így van, már olyan melltartót is vehet, aminek gyártása során törekedtek arra, hogy visszaszorítsák a károsanyag-kibocsátást. Létezik olyan termék is, amelynek előállításához víz- és napenergiát használnak fel, és emellett többezer fát is telepítenek évente. Más cégek száz százalékos organikus gyapotból, újrahasznosítható elasztikus szalagok felhasználásával készítenek melltartókat. Az öko-melltartók ára egy jó minőségű szokványos darabét nem haladja meg.

Akiket foglalkoztatnak a misztikus elméletek, jó, ha tudják, hogy az alsónemű mintázata sem mindegy. Az ábrák valójában hívójelek, egy-egy gondolat lenyomatai. Az ezotéria, mágia iránt érdeklődők azonban vigyázzanak a lefelé invitáló nyilakkal, lángnyelvekkel, ördögszarvacskás fejekkel, nem véletlenül vannak inkább szívecskék, lepkék, virágok az ártatlan alsóneműkön. Persze aki vadmacskanő akar lenni, az utánozhat valamilyen ehhez illő totemállat bundát hiszen ezért is készülnek tigriscsíkos, párducpöttyös alsók.

 De milyen trükköt vessen be az, aki rafinált erotikus élményt akar? A meglepő ajánlat: merítsen az erotikus fétisöltözékek világából. Aki meg meri tenni, hogy egy randira egy csinos ruhában, de alatta feszes bőrbugyiban megy, amit izgalmas helyeken esetleg még kivágásokkal is elláttak, az akkor is fojtó szexuális töltést fog kisugározni magából, ha egyáltalán le sem vetkőzik, és rajta kívül senki még csak nem is sejti, milyen merészség rejtőzik a jókislányos kinézet mögött.

 

Forrás: www.testor.hu