Fehérnemű választás-avagy kinek mi áll jól...

Fehérnemű körte alkatra

A körte forma keskeny vállakat és annál szélesebb csípőt jelent, melyre nehéz fehérneműt találni. Javaslatunk, hogy próbálj fel egy egyenes vonalú, V-kivágású csipkés szegélyű camisole-t. Ez kellően eltereli a figyelmet a kecses vállakra és formás mellekre..

Fehérnemű vékony testre

A karcsú vonalakra leginkább a világos, légies és nőies fehérneműk passzolnak a legjobban. Ha van rajta egy kisebb masni vagy színesebb a megszokottnál, csak szexibbé teszi a testet. Gyakorlatilag bármilyen formát felvehetsz, csak arra kell figyelned, hogy ne legyen nagy, és ne lógjon a testeden.

Fehérnemű homokóra formára

A tökéletes női alkat, amelyik attól homokóra formájú, hogy a vállak és a csípők egy vonalban végződnek, karcsú derékkal párosítva. Ha ilyen alakod van, borzasztóan szerencsés vagy, hiszen bármilyen fazonú fehérnemű  tökéletesen áll rajtad!

Fehérnemű nagy fenékre

Optikailag a derék karcsúságát és a nőies formákat akkor tudjuk megtartani, és ezáltal vonzóbbá tenni a nagyobb méretű hátsót, ha stringet veszünk fel. Olyan fazont válassz, melynek legalább egyharmada eltakarja a popsit, ezáltal kicsinyítve azt. A vágás szerű bugyi a fenékben nagyon szexi és ráadásul hosszabbnak tűnik így a láb. A féltanga is kitűnő választás

Fehérnemű nagy pocakra

Akinek a kelleténél picit nagyobb a hasa, kerülje az olyan bugyikat, melyek belevágnak a gyomorba! Ilyen alkatra ajánljuk a fűzős fehérneműket.

 

Forrás: http://jpressplaza.hu